Welkom op mijn blog!

ballpen-business-cell-phone-796602

Mijn allereerste artikel op mijn eigen website! Al een tijdje liep ik rond met het idee voor een eigen blog en heb ik achter de schermen aan deze blog gewerkt. Het voelt heel spannend om vanaf vandaag online te zijn. Ook voelt het heel fijn. Ik kan nu eindelijk al mijn kennis en ideeën delen met jullie!

Deze blog is er om jou als online ondernemer te helpen met juridische regels. Wanneer je vlogt, blogt, podcasts maakt, fotograaf bent met een online portfolio of een (kleine) webshop hebt moet je aan regels voldoen. Deze regels zijn waarschijnlijk niet het eerste waar jij als ondernemer aan denkt. Ofcourse, heb je te maken met belastingswetgeving, inschrijving KvK en sluit je contracten met klanten of andere ondernemers. Maar als online ondernemer heb je ook te maken met onder andere intellectueel eigendom, portretrecht, auteursrecht en heel hot momenteel: privacyrecht.

Mijn goal is om jou te informeren en adviseren over deze juridisch brei aan regels, zodat jij je zaakjes op orde hebt en schadeclaim kunt voorkomen.

Online ondernemer, mag ik jouw gids zijn in de juridische wereld? 

Binnenkort mijn eerste inhoudelijke artikel. Kun je niet wachten? Lees dan hier mijn eerdere gastblogs.

Ben jij een online ondernemer en kun je wel wat advies gebruiken? Laat mij dan weten over welk onderwerp je meer wil weten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.